Links

www.perrot.nl

Zusterbedrijf Perrot Ede B.V. verkoopt alle nodige producten voor leidingsystemen, zoals sproeiers, slangen, appendages, pompen, koppelingen, pvc, staal en pe.

 

www.swaansbeton.com

Aquaco is een partnerschap aangegaan met Swaans Beton. Swaans Beton is dè expert in emissiearme vloersystemen voor stallen. Aquaco is leverancier van ASBS - Aquaco Stalvloer Bevochting Systeem,
voor een schonere en een veiligere stalvloer.

  

www.levenopdaken.nl

Aquaco is partner van Leven op Daken.
Leven op Daken denkt graag mee in oplossingen en komt daarom met een innovatieve oplossing voor waterbuffering op en rond groendaken. Een oplossing die de ‘watertoets der kritiek’ zonder meer kan doorstaan.
Aquaco levert hier een bedrage aan met AquacoStore, regenwateropvang in een met schelpen gevulde buffer.

 

www.magliv.nl/nl_NL/sportvelden

Aquaco is service partner voor de Magnation producten van MAGLIV Corporation B.V. Magliv is Europees importeur van het Amerikaanse Magnation Water Technologies.

Veel irrigatiesystemen voor sportvelden hebben te maken ijzer, kalkaanslag en algen. Met MAGNATION behoren deze problemen tot het verleden. Door de behandeling verandert de structuur van het water waardoor er fijnere ontstaan. Het water wordt daardoor beter door de bodem en het gras opgenomen. Dit betekent dan de bodem langer vochtig blijft en met minimaal 20% minder water dezelfde grasopbrengst wordt gerealiseerd.

 

www.jeanheybroek.com

Jean Heybroek is de Nederlandse importeur voor Toro. Aquaco B.V. is dealer van Jean Heybroek voor de Toro
beregeningsproducten. Besturingssystemen, sproeiers, elektrische afsluiters, regensensoren, Aquaco kan
het complete pakket professionele beregeningsproducten van Toro leveren en installeren.
Het besturingssysteem Toro-Lynx satellietsysteem is door Aquaco geinstalleerd bij Golfbaan St. Nicolaasga,op de Amsterdam International Golf Club, Burggolf Wijchen, Golfbaan Andersteijn en een deel van Burggolf Zoetermeer.

 

 www.pitch-putt.nl

Op deze website vindt u een overzicht van alle Pitch en Putt golfbanen in Nederland.
Aquaco is partner van Pitch en Putt voor de levering van de automatische beregeningsinstallatie.

 

www.nationaalgolfcongres.nl

De Nederlandse Vereniging van Golfaccomodaties (NVG), organiseert jaarlijks het Nationaal Golf Congres & beurs. Op geheel eigen wijze, probeert de NVG, een voor zowel deelnemer als sponsor, gevarieerd en uitdagend programma neer te zetten.
Als specialist in golfbaanberegening is Aquaco jaarlijks sponsor van dit evenement.